Общ конгрес на FBE и CCBE в София в периода от 22-ри юни до 25-ти юни 2022 г.

/


Софийска Адвокатска Колегия

В периода от 22-ри юни до 25-ти юни 2022 г. Софийска адвокатска колегия заедно с Висшия адвокатски съвет ще бъде домакин на Съвместен конгрес на Федерацията на европейските адвокатури (Fédération des Barreaux d’Europe - FBE) и Съюза на адвокатурите и правните общества на Европа (Council of Bars and Law Societies of Europe - CCBE).

Защитаване на принципа за неидентифициране на адвоката с клиента, иновациите и дигитализацията в правната работа – предимства и недостатъци на електронното правосъдие и необходимостта от пряка и доверителна връзка с клиента, ролята на адвоката и на адвокатската професия за определяне на обществените нагласи и социалната отговорност на адвоката и на адвокатската професия в знаковите съдебни процеси – това ще са някои от основните акценти в работата на предстоящия съвместен конгрес на FBE и CCBE.

Конгресът дава възможност на българските адвокати и адвокатски кантори за контакт с чуждестранни адвокати, с представители на най-влиятелните адвоатски организации и адвокатури, споделяне на опита на водещи чуждестранни адвокати.

Подробности за програмата на събитието и възможности за участие може да научите на сайта на Софийска адвокатска колегия, както и на създадения сайт за регистрация и участие в конгреса на адрес - https://fbecongress2022.sak-sas.bg

https://www.sak-sas.bg/bg/a/obshh-kongres-na-feder...

За български адвокати е предвидена преференциална цена за участие в работните сесии (опция 3 на сайта), но всички български адвокати могат да се възползват и от останалите опции за участие, като се плати за цялостно участие в конгреса (опция 1) или за съпътстващите събития (опция 2 и 4).

Ако желаете да се запишете за участие в конгреса – посетете специално създадения сайт и попълнете регситрационната форма .

Софийски адвокатски съвет


© 2022 Софийска адвокатска колегия. Това издание има характер на информационен бюлетин и не е предназначено за реклама. При обработване на лични данни, включително Вашия електронен адрес, Софийска адвокатска колегия спазва всички изисквания на Общия регламент за защита на личните данни и всички други приложими нормативни актове. Можете да научите повече за извършваните от нас дейности по обработване на лични данни на следния адрес: www.sak-sas.bg/bg/a/privacy-policy

Споделяне