Почасово ползване на кантора

/


Уважаеми колеги,

Информираме ви, че по решение на Софийския адвокатски съвет е осигурена възможност за ползване на кантора на САК при условията на почасов наем.

Кантората е № 368 и се намира на трети етаж в Търговския дом, на адрес: гр. София, бул. „Витоша“№ 1А, срещу централния вход на Съдебната палата.

Кантората може да се ползва за временно работно място, за провеждане на срещи с клиенти и колеги в оборудван офис, на метри от Съдебната палата, както от колеги от САК, така и от адвокати от други колегии. В кантората е осигурено работно място с компютър, достъп до интернет и правно-информационни системи. В близост до кантората се намира библиотеката на САК, от която може да се заеме юридическа литература от богатия каталог с правни заглавия, както и да бъдат ползвани услуги по сканиране, принтиране и копиране на документи.

Съобразно решение на Софийския адвокатски съвет, цената за първия и втория час ползване на кантората е в размер на 10 лв. на час, като минималното време за ползване на кантората е 2 часа. За всеки следващ цената се намалява и се определя като процент от цената за първия час.

За ползването на кантора при условията на почасов наем е нужно да бъде подадено заявление по образец, съобразно приетите от Софийския адвокатски съвет правила.

Софийски адвокатски съвет

Споделяне