Асоциация за Жените Адвокати от години е посветила голяма част от своята дейност за преодоляване на насилието във всичките му форми!

/


25 ноември е Световният ден против насилието върху жени, в който призоваваме да обединим усилия и кажем заедно НЕ НА НАСИЛИЕТО!

За нас експертното мнение е важно, затова каним колеги адвокати на публична дискусия за адвокати по проект „Противодействие на злоупотребите в името на честта в социален и правен аспект“, която ще се проведе на 04.12.2020г. /петък/ от 15,00 до 17,00 часа в зала 21 - София, ул. “Христо Белчев” № 3, при спазване на противоепидемиологичните изисквания и/или онлайн на платформа ZOOM.

Публичната дискусия за адвокати е една от 13-те публични консултации, които ще бъдат проведени с различни социални групи и професионалисти през месец ноември и декември в цялата страна за представяне на националното проучване, направено от партньорите по проекта Център за развитие на устойчиви общности /ЦРУО/ и Асоциация за жените адвокати – България, обсъждане на спецификата на събраната и анализирана съдебна практика, както и на препоръки за промяна в законодателството и политиките преди да бъдат изпратени към съответните органи и институции.

Моля регистрирайте участието си до 01.12.2020г., като попълните регистрационната форма и я изпратите на имейл womenlawyers@abv.bg.

Регистрационната форма може да изтеглите оттук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedfU9TYgZ7ThurkF-Kj5W0rhUl-rFBEo1t1Xt_DbljEYVpYQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7757

Повече информация може да получите на тел. +359 888 880819.

ПРЕДСЕДАТЕЛ:
адв. Елка Пороминска

Споделяне