Лекция-дискусия на тема: Бъдещето на адвокатската професия

/


Уважаеми колеги,

По инициатива на председателя на САК адвокат Ивайло Данов утре - 11.11.2020г.  от 16.00ч. ще се проведе лекция-дискусия на тема: Бъдещето на адвокатската професия, с лектор адвокат Борислав Боянов.

Адвокат Борислав Боянов е член на САК от 11.07.1984г., управляващ съдружник в „Адвокатско дружество „Боянов и Ко““, едно от най-големите и световно признати адвокатски дружества у нас, класирано като лидер в областта на корпоративното и търговското право, банковото право и финансите, интелектуалната собственост, конкуренцията, недвижимите имоти и решаването на спорове.

Лекцията-дискусия ще бъде организирана под формата на уебинар – дистанционно чрез платформата Zoom. Тя е част от програмата за обучения на адвокати от Софийска адвокатска колегия в периода м.октомври – м.декември 2020г., в рамките на която Софийският адвокатски съвет ще проведе в седмиците до края на годината серия от обучения с дистанционна форма на участие.

Участието във уебинара ще се осъществява през следният линк:

https://us02web.zoom.us/j/88339929153?pwd=UmNDSS9TZExZQ1NKNldxYWlMZjQzZz09

Алтернативно, за вече регистрирани потребители на Zoom, може да ползвате следните детайли, за да участвате в уебинара:

Meeting ID: 883 3992 9153
Passcode: 077712

За колегите, които няма да имат възможност да се включат, при съгласие на лектора ще бъде осигурен запис на лекцията-дискусия на сайта на САК.

За улеснение на колегите прилагаме и кратка инструкция за работа с платформата Zoom, която може да изтеглите на следния линк: кратка инструкция

Софийски адвокатски съвет

Споделяне