БЕЗПЛАТНА ЗАСТРАХОВКА ПРОФЕСИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ НА АДВОКАТИТЕ ОТ САК
Home Actualité БЕЗПЛАТНА ЗАСТРАХОВКА ПРОФЕСИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ НА АДВОКАТИТЕ ОТ САК

БЕЗПЛАТНА ЗАСТРАХОВКА ПРОФЕСИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ НА АДВОКАТИТЕ ОТ САК

There are no translations available.

Софийският адвокатски съвет съвместно със ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“ и при посредничеството на „Застрахователен Брокер Би Ай Джи Къмпани“ ООД, стартират за адвокатите от САК подновяване на групова полица за „Професионална отговорност на адвоката“ в сила от 23.01.2021г. Лимити на отговорност за едно събитие 20 000 лв. и в агрегат за всички събития 20 000 лв. Възможни са по-високи лимити, за които са договорени преференциални тарифи.

Всички желаещи да се включат към тази полица е необходимо да подадат заявление в срок до 22.02.2021г. на ел. поща на „Би Ай Джи Къмпани“ - Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir. или на ел.поща: Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir. , или на хартиен носител в регистратурата на САК, намираща се на адрес: гр.София, бул. „Тодор Александров“ 137, ет. 2.

В случай че заявлението се подава на имейл, то задължително трябва да е подписано и сканирано, както и да бъде отбелязано в посочените квадратчета, че адвокатът е съгласен да предостави личните си данни.

За включилите се в груповата полица за „Професионална отговорност на адвоката“ са договорени преференциални тарифи и за други застраховки с ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“.

За допълнителна информация и въпроси, моля обръщайте се към г-жа Аксиния Ботова – Управител на „Застрахователен Брокер Би Ай Джи Къмпани“ на тел. 0884 01 69 44 или на имейл Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir. .

Приложения:

- Образец на заявление за включване към групова полица.

- Оферта с доплащане за по-високи лимити на отговорност, при желание на адвокати от САК.

Софийски адвокатски съвет

Imprimer PDF

Copyright © sak-sas.bg 2021