Профилактични прегледи за адвокати в Медицински център “Св. Пантелеймон” ЕООД през месец декември 2023 г.

/


Медицински център “Св. Пантелеймон” ЕООД ще предоставя медицински услуги на адвокатите от Софийска адвокатска колегия на адрес: гр. София, бул. „Александър Стамболийски“ № 15, в рамките на ежемесечно определен от медицинския център график с дати и часове, от 15.00 до 18.00 часа, а абораторните изследвания се провеждат от 08.30 до 9.30 часа.

Технологичното изискване за провеждане на изследванията е вземането им на гладно, без консумация на кафе, чай и напитки със захар, мед или подсладители.

Технологичното изискване за провеждане на УЗД на коремни органи е 4 часа преди провеждането му да не се приема храна, да не се пуши и пълен пикочен мехур.

Технологичното изискване за провеждане на УЗД на простатана жлеза е пълен пикочен мехур.

Резултатите от лабораторните изследвания, прегледите и становището със заключение от проведените профилактични прегледи и изследвания, ще може да проверявате и онлайн с ID и pass, които ще се предоставят лично на всеки един при посещението му в центъра в деня на профилактичната кампания. Становището ще бъде готово до 7 дни след приключване на профилактичната кампания.

Оптималната пропускливост на МЦ за прегледите е 8-10 човека на час. За всеки човек ще бъде необходим престой между 90 и 120 минути.

За повече информация и използване на услугите адвокатите, членове на САК, трябва да запазят час на телефонен номер 070017012.

С графика по дати и часове за м. декември 2023 г., както и с информация за прегледите и изследванията за мъже и жени в МЦ “Св. Пантелеймон” ЕООД може да се запознаете ТУК и ТУК.

Споделяне