In Memoriam

/


Уважаеми колеги,

С дълбока и неизмерима тъга Ви съобщаваме, че днес ни напусна нашият колега и скъп приятел адвокат Ваня Траянова.

Член на Софийска адвокатска колегия от 1993 г., в дългогодишната си всеотдайна работа като адвокат Ваня Траянова е помогнала на стотици хора и е вдъхновила много колеги в трудната мисия да бъдат адвокати.

През 2020 г. е избрана за втори пореден мандат за член на Софийски адвокатски съвет, в работата на който внасяше не само професионализъм, а и мъдрост, човечност и добрина.

Признание за нейния професионализъм и отдаденост на адвокатската професия беше избирането й само преди два месеца за Председател на Центъра за обучение на адвокати.

Няма думи, които да изразят нашата болка и скръб от загубата на Човек с голямо сърце и широка душа като Ваня. Възможността да познаваме Ваня ни позволи да разберем какво значи да приемеш всички в сърцето си и в семейството си, да си отидеш, но да продължиш да живееш във всички хора, на които си помогнал като адвокат и като Човек.

Почивай в мир, скъпа Ваня!

Молитвите ни са за семейството й и всички близки в този труден за тях момент да имат сили да продължат напред със смелостта и сърцето, които имаше Ваня!

Опелото ще се състои на 28.12.2021 г., от 14.00 ч., в храм "Света неделя"

Софийски адвокатски съвет

Споделяне