Аз съм с теб!

/


Уважаеми колеги,

banner 200x350 Пандемията от Covid-19 продължава да се разраства. Оздравелите след преболедуване не са малко, но са в изключително затруднено положение, тъй като дълго време остават неработоспособни, а трябва да спазят и изискванията за карантина. Отсъствието от работа е загуба за всеки колега, както професионална, така и финансова. Масовата ваксинация е изход, който ще даде резултат едва в края на 2021 година.

Адвокатурата е една от професионалните групи, които търпят сериозни загуби, заради заболяването и отлаганията на делата в следствие на задължителната изолация. В същото време няма и програми за финансова помощ, които са подходящи за адвокатските практики.

Водени от хуманни съображения, членовете на Софийският адвокатски съвет взеха решение да продължи кампанията за набиране на средства в помощ на заболели от коронавирусна инфекция адвокати от САК. От 23 март 2020г. до сега са събрани над 15 000 лева. Софийският адвокатски съвет отправя молба към колегите, да дарят средства, за да подкрепят реално нуждаещите се.

Всички, които имат възможност и искат да участват в благородната инициатива, могат да превеждат парични суми по следната банкова сметка:

BG97 UBBS 8888 5000 6723 40, BIC: UBBSBGSF, ОББ АД с титуляр САК

Можете, да го направите и през публикуваните по-долу бутони, като изберете сумата, която искате да дарите и попълните необходимата форма.

Дарители ще получат благодарствени грамоти, но по важно е, че тяхната добрина ще помогне на колега в беда. Нека докажем на практика, че сме професионална общност, че сме единна гилдия, а не конкуренти. Важен е всеки от нас и ние винаги сме един до друг.

Съветът на Софийската адвокатска колегия прие правила за разпределение на даренията. С условията за кандидатстване можете да се запознаете тук.

Всяка седмица ще обявяваме събраната сума, всеки месец ще информираме за разпределението й към колегите.

Софийски адвокатски съвет

Споделяне