Групиране на наказания. Приспадане на периода на задържане и търпяно наказание. Привеждане на наказанието в изпълнение. Изпълнителска давност.

/


Уважаеми колеги,

Софийският адвокатски съвет Ви кани на обучение на тема: „Групиране на наказания. Приспадане на периода на задържане и търпяно наказание. Привеждане на наказанието в изпълнение. Изпълнителска давност“, което ще се проведе на 18.11.2020г. /сряда/ от 14.00 ч. до 17.00 ч., с лектор - адв.Андрей Янкулов от САК.

Обучението ще бъде организирано под формата на уебинар – дистанционно обучение чрез платформата Zoom и е част от програмата за обучения на адвокати от Софийска адвокатска колегия в периода м.октомври – м.декември 2020г., в рамките на която Софийският адвокатски съвет ще проведе в седмиците до края на годината серия от обучения с дистанционна форма на участие.

Участието във уебинара ще се осъществява през следният линк:

https://us02web.zoom.us/j/82003888460?pwd=emJUZEg2R0JFdXRwUGgrb2hZVmZBdz09

Алтернативно, за вече регистрирани потребители на Zoom, може да ползвате следните детайли, за да участвате в уебинара:

Meeting ID: 820 0388 8460
Passcode: 946784

За колегите, които няма да имат възможност да се включат, при съгласие на лектора ще бъде осигурен запис на обучението на сайта на САК.

За улеснение на колегите прилагаме и кратка инструкция за работа с платформата Zoom, която може да изтеглите на следния линк: кратка инструкция

Софийски адвокатски съвет

Споделяне