Обучение на тема: „Медицински деликти – актуални материалноправни и процесуалноправни въпроси от съдебната практика“

/


Уважаеми колеги,

Софийският адвокатски съвет Ви кани на обучение на тема: „Медицински деликти – актуални материалноправни и процесуалноправни въпроси от съдебната практика“, което ще се проведе на 07.10.2020г. /сряда/ от 14.00 ч. до 17.00 ч., с лектор адвокат Мария Шаркова.

Обучението ще бъде организирано под формата на уебинар – дистанционно обучение чрез платформата Zoom и е част от програмата за обучения на адвокати от Софийска адвокатска колегия в периода м.октомври – м.декември 2020г., в рамките на която Софийският адвокатски съвет ще проведе в седмиците до края на годината серия от обучения с дистанционна и смесена форма на участие.

Участието във уебинара ще се осъществява през следният линк:
https://us02web.zoom.us/j/82201654710?pwd=QmNvc1BQc2ZJNUVkOUpxYmYvZWJXZz09

Алтернативно, за вече регистрирани потребители на Zoom, може да ползвате следните детайли, за да участвате в уебинара:
Meeting ID: 822 0165 4710
Passcode: 665256

За колегите, които няма да имат възможност да се включат, при съгласие на лектора ще бъде осигурен запис на обучението на сайта на САК.

За улеснение на колегите прилагаме и кратка инструкция за работа с платформата Zoom, която може да изтеглите на следния линк: кратка инструкция

Презентационните материали по уебинара може да намерите на следният линк: „Медицински деликти – актуални материалноправни и процесуалноправни въпроси от съдебната практика“

Софийски адвокатски съвет

Споделяне