ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В СЕМИНАР НА ТЕМА „МЕДИАЦИЯТА В ИНДУСТРИАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ“

/


Софийската адвокатска колегия /САК/, Центърът за спогодби и медиация към СРС и СГС /ЦСМ/ и Професионалната асоциация на медиаторите в България /ПАМБ/ със съдействието на Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост /СЕСИС/ и на Патентното ведомство на Република България /ПВ/ организират международен семинар на тема: „МЕДИАЦИЯТА В ИНДУСТРИАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ“.

Като гост-лектори в семинара ще участват международните експерти г-н Теофил Маргелос, председател на Апелативните състави на СЕСИС, г-н Свен Щюрман, председател на 2-ри Апелативен състав и г-н Гордън Хъмфрис, председател на 5-ти Апелативен състав.

Семинарът ще се проведе на 20 март 2020 год. /петък/ от 10.30 до 17.30 часа в гр. София, в зала „Юстиция“ на СРС - НК на бул. Скобелев № 23.

Записване за участие можете да направите на имейл: desislava.kandeva@gmail.com в срок до 10 март 2020 г., чрез заявление свободен текст, в което следва да посочите своите имена, личен адвокатски номер, имейл адрес и телефон за обратна връзка.

Предварителната програма на семинара можете да видите ТУК

Местата са ограничени. Регистрирането се извършва до изчерпване на местата.

Работните езици на семинара са български и английски. Осигурен е симултанен превод. На участниците ще бъдат предоставени информационни материали.

Семинарът е без такса за участие.

За въпроси и допълнителна информация може да се обръщате към г-жа Десислава Кандeва, тел. 0893711778 , e-mail desislava.kandeva@gmail.com

СОФИЙСКИ АДВОКАТСКИ СЪВЕТ

Споделяне