Профилактични прегледи за адвокати в Медицински център “САНУС 2000” ООД

Медицински център “САНУС 2000” ООД ще предоставя медицинските услуги на адрес:

гр. София 1606 – филиал “Иван Гешов” № 50, всеки работен ден от понеделник до петък от 8:00 до 11:00 часа, след предварително запазен час на телефонен номер 02/ 950 11 22.

Информация за прегледите и изследванията за мъже и жени, които ще извършва МЦ “САНУС 2000“ ЕООД, може да видите ТУК.

Медицински център „САНУС 2000“ предоставя възможност за адвокатите от Софийска адвокатска колегия за резервиране на час за профилактични прегледи чрез онлайн платформа за записвания www.superdoc.bg, като за целта следва да отидете на

https://superdoc.bg/lekar/profilaktichni-pregledi-... (препоръчва се използването на браузърите Chrome или Mozilla Firefox).

Платформата е създадена специално за адвокатите от САК и не може да се използва от други лица извън Софийската адвокатска колегия. Чрез нея адвокатите от САК могат да резервират час за всички профилактични прегледи, включени в пакета за жени, съответно пакета за мъже по силата на сключения между САК и МЦ „САНУС 2000“ договор.

Залебележка: При начин на заплащане задължително следва да посочите по договор.

С указанията за ползване на платформата може да се запознаете ТУК.

В случай че имате нужда от помощ, разгледайте страницата с често задавани въпроси или пишете на hello@superdoc.bg, или звънете на тел. 02/ 950 11 22 всеки работен ден до 13 часа.

Споделяне