Home

sak-sas.bg

Отчети за Правна помощ в периода от 03.08.2015г. до 18.08.2015г от 09.00 часа до 13.00 часа

Печат PDF

Уважаеми колеги,

Поради ползване на редовен платен годишен отпуск на служителя от отдел „Правна помощ”, в периода от 03.08.2015г. до 18.08.2015г., включително, отчети от адвокатите, вписани в Регистъра на НБПП ще се приемат само в интервала от 09.00 часа до 13.00 часа.

САС

UIA 7th BUSINESS LAW FORUM: Private Equity – New Trends

Печат PDF

UIA-Seminar

UIA 7th BUSINESS LAW FORUM: Private Equity – New Trends

Frankfurt, Germany - Sept. 11 & 12, 2015

#UIABLF

Only 1 week left to benefit from the early bird rate!

Продължение...

Търговски Дом – квалификационни среди

Печат PDF

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Уведомяваме Ви, че на 25.03.2015г. от 14ч. в залата за семинари,   3 етаж – Търговски дом ще се състои тържествено откриване на пролетната сесия за обучение и професионална квалификация на адвокатите. Слово ще произнесе Председателят на САК, адв.Петър Китанов.

Лекциите ще се провеждат всяка сряда за периода от 25.03.2015г. до 24 юни 2015г., включително при следния времеви график:

Продължение...

Съдът на Европейския съюз и Националния съд – ролята на адвоката

Печат PDF

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че Софийският адвокатски съвет, заедно с Висшия адвокатски съвет и Международния съюз на адвокатите /UIA/, организират международен семинар на тема „Съдът на Европейския съюз и Националния съд – ролята на адвоката“.

Семинарът ще се проведе на 25 и 26 септември тази година в хотел „Маринела“, бивш „Кемпински-Зографски“.

Предварителната програма можете да намерите тук (програма на английски и програма на френски език), а до края на седмицата на сайта ще бъде качен и българския превод. Програмата е предварителна, тъй като не са посочени имената на всички български и чуждестранни лектори, които са потвърдили своето участие и с които в момента се уточняват заглавията на темите на техните изказвания.

Както ще видите темите на лекторите са изключително интересни актуални и полезни за адвокатите-практици. Семинарът ще започне своята работа с темите на двама съдии от Съда на Европейския съюз в Люксембург – съдия Марияна Кънчева, която ще се говори за ролята на адвокатите в производството пред Съда и на съдия Антони Колинс, който ще говори за новите изменения на процесуалните правила, в сила от 01.07.2015г. Своите теми ще развият университетски преподаватели от Юридическия факултет на СУ „Св.Климент Охридски“, практикуващи адвокати от водещи български адвокатски дружества, адвокати – членове на Комисията за квалификация на Международния съюз на адвокатите /UIA/, както и практикуващи адвокати от страните-членки на ЕС.

След програмата се съдържа информация за цените за записване, които за българските адвокати са преференциални и значително по-ниски от тези за чуждестранните адвокати. Молим, да имате предвид, че има предвидени по-ниски цени за ранно записване.

Софийски адвокатски съвет

Становище на НБПП

Печат PDF

 NPP 1

NPP 2

 

Copyright © sak-sas.bg 2015