Home Actualité ОСИГУРИТЕЛНА КАСА „АДВОКАТ”

ОСИГУРИТЕЛНА КАСА „АДВОКАТ”

There are no translations available.

Уважаеми колеги,

Уведомяваме Ви, че от 01.01.2020 г. минималния осигурителен доход за самоосигуряващите се лица е 610 лв. Напомняме, че до 31 януари всяко самоосигуряващо се лице може да заяви в ТД на НАП София промяна на процента си на осигуряване за 2020 г., като от по-нисък процент на осигуряване може да премине към по-висок такъв, включващ осигуряване за Общо заболяване и майчинство, или от по-висок процент на осигуряване може да премине към по-нисък такъв, изключващ осигуряване за Общо заболяване и майчинство.

Уважаеми, колеги членове на Осигурителната каса, в случай, че някой от Вас желае да бъде осигуряван на доход по-висок от минималния (610 лева), молим в срок до 30 /тридесети/ януари 2020 г. да заяви това свое желание в касата, за да може да бъде настроена програмата по неговата лична партида.

За тези от Вас, които в предишни години са заявили осигурителни доходи, по високи от 610 лв., при липса на ново заявление, ще бъдат прилагани заявените по-рано осигурителни доходи.

Молим, колегите, членове на ОК, които желаят да направят промени в процента си на осигуряване за 2020 г. да заявят това в касата до 30 /тридесети/ януари 2020 г. като представят уведомление до ТД.

Осигурителна каса „Адвокат“, Ви пожелава спорна и успешна Нова Година!

Imprimer PDF

Copyright © sak-sas.bg 2020