Home Actualité Международна конференция на тема: “Етичните правила на професиите на съдията, адвоката и прокурора – гаранция за справедлив процес”

Международна конференция на тема: “Етичните правила на професиите на съдията, адвоката и прокурора – гаранция за справедлив процес”

There are no translations available.

Уважаеми колеги,

    На 10 и 11 май 2019 г. от 9.00 часа в хотел “Балкан” (бивш “Шератон”) ще се проведе международна конференция на тема: “Етичните правила на професиите на съдията, адвоката и прокурора – гаранция за справедлив процес”.
    Конференцията е организирана от Софийска адвокатска колегия, Висшия адвокатски съвет и Международния съюз на адвокатските колегии с обща правна традиция (МСАКОПТ) с участието на Парижката адвокатска колегия (ПАК), Асоциацията на председателите на върховните съдилища на франкофонските държави (АХЖУКАФ) и Клуба на адвокатите франкофони.
    Гост - лектори от Франция ще бъдат:
    Върховен съдия Жан – Пол Жан, Председател на АХЖУКАФ;
    Адвокат Ели Елкаим, Председател на МСАКОПТ;
    Адвокат Базил Адер, Зам. председател на ПАК;
    Адвокат Стефан Навасел, ПАК;
    Адвокат Мартен Прадел, ПАК;
    Адвокат Доминик Трико, ПАК;
    Върховен Съдия Ален Лакабаратс, ВКС на Франция;
    Прокурор Елиан Улет, Национален прокурор “Противодействие на финансови престъпления” на Франция.
    Поканени са представители на българските съдилища и прокуратури.
   
    Записването за участие ще се извършва при библиотекаря на САК Лъчезар Спасов всеки работен ден между 9:30 – 16:30 ч. в сградата на САК в Търговския дом, бул.”Витоша” № 1 А, София или на телефон 0879 292 217 в срок до 07.05.2019г. /вторник/ включително.

                                  Софийски адвокатски съвет

Imprimer PDF

Copyright © sak-sas.bg 2020