Home Actualité Тържествена клетва

Тържествена клетва

There are no translations available.

Уважаеми колеги,

 Адвокатската клетва, както и клетвата, полагана от магистратите, не е  просто формален акт, а е обещание пред цялото общество за придържане към благородни и високи нравствени идеали, към принципите на правото и справедливостта.

 Тържественото полагане на клетвата следва да се превърне в най-запомнящия се момент в професионалната  кариера на младите колеги-адвокати, в който те публично се вричат да спазват принципите на законността и да изпълняват своя професионален и морален дълг към хората и към обществото.

 На 18.12.2018 г. от 14.30 часа в зала 15 /Тържествена/ на Съдебната палата,  ще се проведе тържествената клетва на 62-ма млади колеги-адвокати.

 Имаме удоволствието да Ви поканим да присъствате на тържествената клетва, която ще бъде положена в присъствието на Председателя на Висшия адвокатски съвет адв. Ралица Негенцова, Председателя на Софийска адвокатска колегия адв. Ивайло Данов и членове на Висшия адвокатски съвет и  Софийския адвокатски съвет, магистрати, гости и близки на младите колеги.

 За  нас ще бъде чест да се присъедините към  това важно за младите ни колеги събитие, като задължително заявите присъствието си при библиотекаря на САК Лъчезар Спасов всеки работен ден между 9:30 – 16:30 ч. в сградата на САК в Търговския дом, бул.”Витоша” № 1 А или на телефон 0879 292 217 в срок до 13 часа на 17.12.2018г.

 
 Моля имайте предвид, че местата са ограничени.

Софийски адвокатски съвет

Imprimer PDF

Copyright © sak-sas.bg 2020