Home News Застраховка „Професионална отговорност на адвоката”

Застраховка „Професионална отговорност на адвоката”

There are no translations available.

Софийската адвокатска колегия съвместно със ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“ и при посредничеството на „Застрахователен Брокер Би Ай Джи Къмпани“ ООД, стартират подновяване на групова полица за „Професионална отговорност на адвоката“ в сила от 23.01.2020 г. Лимити на отговорност за едно събитие и в агрегат за всички събития 20 000 лв. Възможни са по-високи лимити, за които са договорени преференциални тарифи.

Всички желаещи да се включат към тази полица е необходимо да подадат заявление в библиотеката на САК на бул. "Витоша" №1А, Търговски дом, ет.1 или на имейл адреса на „Би Ай Джи Къмпани“ - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it до 22.02.2020г. На Общото събрание на САК на 25 и 26.01.2020 г. също ще е възможно да се подават заявления за застраховка.

За допълнителна информация и въпроси, моля обръщайте се към г-жа Аксиния Ботова на тел. 0884 01 69 44 или на имейл адрес This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

icon-word Oбразец на заявление, за включване към полицата

 

Print PDF

Copyright © sak-sas.bg 2020