Home Новини Българо-Италиански форум „АДВОКАТИ срещу НАСИЛИЕТО”

Българо-Италиански форум „АДВОКАТИ срещу НАСИЛИЕТО”

Уважаеми КОЛЕГИ,

Софийският адвокатски съветът, Асоциацията за жените-адвокати и Асоциацията на жените-юристи-Милано, Италия любезно Ви канят да вземете участие в организирания от тях ежегоден  Българо-Италиански форум:  „АДВОКАТИ  срещу НАСИЛИЕТО”, който ще се състои на 25 ноември 2019г., от 10.00 часа до 14.00 часа в Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий” гр. София (централно фоайе), бул. „Васил Левски” № 88.

Форумът ще се проведе под патронажа на съдия Марияна Кънчева – съдия в Съда на Европейския съюз в Люксембург, която ще представи и своето встъпително слово  по темата.

Форумът има за цел да постави отново на дневен ред изключително актуалната тема за борбата срещу насилието във всичките му форми и проявления. Този форум е продължение на традицията за отбелязване на Световния ден за борба срещу насилието над жени, обявен от ООН,  на която беше поставено началото през 2015-та година от организаторите от България и Италия.

Ще бъде представен „ДЕКАЛОГ за адвокати”, който беше предоставен от нашите колеги-адвокати от Миланската адвокатска колегия, преведен от италианското издание и допълнен с текстове от съответните нормативни актове действащи в Република България, съдържащ и  друга полезна информация, както за адвокати, така и за граждани на двете държави.

Всеки участник ще получи безплатно екземпляр от изданието на Декалога.

Участниците в конференцията ще имат ценната възможност да чуят висококвалифицирани лектори по основни теми свързани с борбата срещу насилието, които непосредствено са работили по проблемите и които ще споделят предизвикателствата и опита си в тази насока.

Очакваме да заявите вашето участие на следните електронни адреси и телефони:
Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , както и на тел. 0888880819, адв. Елка Пороминска
Записванията са до изчерпване на местата, които са ограничени.

icon-pdf Пълната програма и повече информация можете да намерите в приложения файл.

Поздрави,
Софийски адвокатски съвет

Печат PDF

Copyright © sak-sas.bg 2020