Home Новини Състезание за решаване на казуси

Състезание за решаване на казуси

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в национално състезание по решаване на казуси, организирано от ЦОА "Кръстю Цончев" по време на Дните на адвокатите, които ще се проведат в СОК "Камчия" от 26 до 29 септември 2019 г. До състезанието ще бъдат допуснати два отбора от Софийската адвокатска колегия, първият от които ще се състезава в решаване на гражданскоправен казус, а вторият на наказателноправен казус. Отборите ще се състоят от по трима души – младши адвокати или адвокати до 35-годишна възраст. Желаещите кандидати от Софийска адвокатска колегия следва да изпратят три имена, личен номер, ел. поща и телефон на имейл адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

Първите трима кандидати, заявили участие в състезанието за решаване на гражданскоправния, съответно наказателноправния казус, които отговарят на изискванията, ще бъдат предложени за участие на организаторите от ЦОА "Кръстю Цончев".

Разходите по престоя на участниците в СОК "Камчия" се покриват напълно от ЦОА "Кръстю Цончев".
За повече въпроси можете да пишете на имейл адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

Софийски адвокатски съвет

Печат PDF

Copyright © sak-sas.bg 2020