Home Новини Предстоящ семинар на тема: Измененията в НПК

Предстоящ семинар на тема: Измененията в НПК

Уважаеми колеги,

    Софийският адвокатски съвет напомня на всички служебни защитници, че съгласно решение на НБПП, в сила от 05.11.2017г., адвокатите, които се явяват като служебни защитници задължително трябва да преминат курс на обучение за измененията в НПК.

    Обръщаме се към всички служебни защитници, които все още не са преминали такъв курс на обучение, задължително да се запишат за участие в предстоящите семинари.

    В връзка с горното, Софийският адвокатски съвет съвместно с ЦОА “Кръстю Цончев” продължава поредицата от семинари на тема: „Измененията в НПК”, като следващият семинар ще се проведе на 13.02.2018 г. /вторник/ от 11 до 17 часа, с лектор: съдия Лада Паунова от НК на ВКС в сградата на Центъра за обучение на адвокати "Кръстю Цончев" на ул. "Цар Калоян" № 8, ет. 4.

    Моля, колеги, имайте предвид, че все още има ограничен брой свободни места за семинара.

    Приканваме колегите да се запишат за участие директно в Центъра за обучение на адвокати "Кръстю Цончев", както и на телефони: 02/980 10 92, 0884/922 913 или на имейл Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

Софийски адвокатски съвет

Печат PDF

Copyright © sak-sas.bg 2019