Home Други Спешно за семинара във Велинград

Спешно за семинара във Велинград

 Уважаеми колеги,

 Припомняме на колегите, записали се за участие в семинара, който ще се проведе във Велинград в периода 15-17.12.2017 г. в х-л „Олимп“, че настаняването ще бъде по двама души в стая /изключение правят колегите, които са изявили желание за самостоятелно настаняване в стая и са заплатили предварително за това/.

 Предвид  горното, както и поради изрично настояване от страна на хотелската администрация да им се предостави списък с имената на участниците в семинара и начина на разпределянето им по стаи, всички участници в този семинар, които имат желание да бъдат настанени с конкретен колега в стая, следва да заявят това при Лъчезар Спасов до 12 часа на 13.12.2017 г. на тел: 0879/29 22 17 или 02/904 80 20.

 Всички останали колеги, които не са заявили предварително с кого биха желали да бъдат настанени в стая, ще бъдат разпределяни по двама души в стая от отговорните за семинара членове на САС.

 Дотук с чисто организационните неволи, колеги.

 Надяваме се следващата новина да е много по-приятна за Вас.

 Освен работата ни и задълженията ни като адвокати, нека да не забравяме приятното изкарване и развлеченията. Следващата новина е за колегите, които са любители на спорта и активния начин на живот /и не само/, че след лекциите и една заслужена почивка, ще се организират турнири по боулинг и  тенис на маса. Така че колегите, които обичат този род предизвикателства, да не забравят да си вземат хилките за тенис на маса.

Софийски адвокатски съвет

Печат PDF

Copyright © sak-sas.bg 2020